Première Jersey Boys ‘waanzinnig’

UTRECHT - De première van de nieuwe musical Jersey Boys verliep 'waanzinnig'. Dat zegt Robbert van den Bergh na afloop van de spectaculaire show tegen BuzzE.

"De zaal reageerde overal zo goed op en alle grappen vielen op zijn plek. Precies zoals gehoopt", aldus de acteur die de rol van Nick Massi van de bekende popgroep The Four Seasons speelt.

Zijn collega René van Kooten (Tommy Devito) sluit zich daar bij aan. "Niks ging mis", vertelt hij trots. Van tevoren was hij best nerveus. "Gezonde wedstrijdspanning, maar ik vind het zo fijn om zo te spelen." René had vorige week ineens last van een keelontsteking. "Maar ik voelde me goed. Nog een beetje slap, maar ik maakte me geen zorgen dat ik het niet zou redden."

Apetrots

Ook Tim Driessen (Frankie Valli) noemt de reacties geweldig. "Die krijg je niet vanzelf, het is heel hard werken. En het is spannend", zegt hij zichtbaar vermoeid maar apetrots.

"En nu gaat het beginnen", gaat René verder. "Na de première gaan we nu veel optredens doen en daar heb ik heel veel zin in."

Herkenbaar

Robbert denkt dat de musical bij veel mensen in de smaak valt. "Het is een nieuwe musical, snel en met veel bekende nummers, iedereen kent ze."

Jersey Boys is te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.