Presentatoren songfestival delen outfits van eerste halve finale

De presentatoren van het Eurovisie Songfestival hebben beelden van hun outfits voor de eerste halve finale gedeeld. Op Instagram geven de Nikkie de Jager, Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley alvast een voorproefje van hoe ze er dinsdag uit gaan zien.

Zo verschijnt Chantal Janzen in een lange galajurk met gele accenten van de Nederlandse ontwerper Edwin Oudshoorn. Haar vaste visagist Leco van Zadelhoff heeft de make-up en het haar voor zijn rekening genomen. "Ik ben zo blij en zo trots om alvast mijn eerste look en jurk met jullie te delen", schrijft de presentatrice op Instagram.

Edsilia Rombley is gehuld in een glitterjurk met blote schouders, een van de songfestivalcreaties van David Laport. De ontwerper heeft ook de jurk voor de eerste halve finale van Nikkie de Jager verzorgd. De Jager heeft ook een sprankelende jurk aan, maar dan met lange mouwen en zwarte glitters.

Jan Smit draagt vier avonden lang maatpakken van het merk Oger.

Eerder werd bekend dat de presentatoren van het Eurovisie Songfestival alleen worden gekleed in Nederlandse ontwerpen. De vier dragen tijdens het liedjesfestijn creaties van onder anderen ontwerpers David Laport, Edwin van Oudshoorn en MAISON the FAUX.