Prins Harry ‘rockt’ met Jon Bon Jovi in Abbey Road Studios

Jon Bon Jovi heeft zich aan zijn woord gehouden en zette prins Harry vrijdag aan het werk in de Abbey Road Studios. De hertog van Sussex nam plaats achter de microfoon in de legendarische muziekstudio in Londen en kreeg een gitaar in de handen gedrukt, zo is te zien op de Instagram-account van Sussex Royal.

De prins en de Amerikaanse rocker zijn in de studio voor de opnames van Bon Jovi's nummer Unbroken. Dat neemt de zanger samen met het Invictus Games-koor opnieuw op voor de Invictus Games Foundation. Harry zou eigenlijk alleen maar komen kijken en praten met leden van het koor van oud-militairen, maar dat vond Jon Bon Jovi niet genoeg. "Ik ga hem een tamboerijn geven en zien wat hij gaat doen", beloofde de muzikant eerder deze week.

Een gitaar is in ieder geval gelukt. Ook is in een video te zien dat Jon Bon Jovi hem bij een microfoon heeft gekregen. Of Harry ook een noot meezingt, is maar de vraag. Het filmpje stopt op het moment dat de prins zijn mond open doet. Meer details over het bezoek en de opnames worden later op de dag bekendgemaakt.