Pruttelende pan ragout keert met kerst niet terug bij 24Kitchen

Het pruttelende pannetje ragout dat vorige kerst werd uitgezonden op 24Kitchen keert de komende feestdagen niet terug. De pan werd vorig jaar uitgezonden op de culinaire televisiezender als inhaker op een artikel van de satirische website De Speld.

De Speld schreef vorig jaar het artikel '24Kitchen zendt op Eerste Kerstdag een pruttelend pannetje ragout uit', met een knipoog verwijzend naar het feit dat SBS6 op eerste kerstdag een knisperend haardvuur uitzond. Daar besloot 24Kitchen op in te haken door het pannetje daadwerkelijk op verscheidene momenten uit te zenden. Een woordvoerder laat weten dat het om "een eenmalige stunt" ging.

Dit jaar worden op de zender kerstprogramma’s met onder anderen Miljuschka Witzenhausen en Jamie Oliver uitgezonden. Volgens de woordvoerder is dat ook "heel rustgevend" om naar te kijken.

Ook het haardvuur op SBS wordt dit jaar niet opnieuw uitgezonden. Talpa kiest tijdens eerste kerstdag voor ander beeld op SBS6. Op 25 december is onder meer een kerstspecial te zien van De Alleskunner VIPS.