PSG verspeelt op de valreep punten tegen Stade Reims

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain heeft opnieuw niet kunnen winnen. De koploper zag in de laatste seconden van de blessuretijd Stade Reims op gelijke hoogte komen: 1-1. De ploeg van Christophe Galtier speelde een half uur met tien man na een rode kaart voor Marco Verratti.

Paris Saint-Germain had twee van de laatste drie competitieduels verloren en had het ook tegen Stade Reims lastig. De bezoekers, die speelden met de Nederlander Azor Matusiwa in de basis, hadden in de eerste helft een aantal kansen om de score te openen.

Het doelpunt viel vijf minuten na rust aan de andere kant. Neymar kreeg de bal met een gelukje voor de voeten, waarna hij de keeper in de luren legde, 1-0. Paris Saint-Germain moest even later met tien man verder, nadat de net ingevallen Verratti rood had gezien voor een harde tackle.

Voormalig sc Heerenveen-spelers Mitchell van Bergen en Arber Zeneli vielen in de slotfase in bij Stade Reims, maar het was een andere invaller die scoorde. Folarin Balogun besloot een rush met een doeltreffend schot.