Rapper T.I. en zijn vrouw Tiny niet vervolgd om misbruik

Het OM in Los Angeles ziet af van een rechtszaak tegen rapper T.I. en zijn vrouw Tameka 'Tiny' Harris. Dit voorjaar deed een vrouw aangifte tegen het stel, dat haar zou hebben gedrogeerd en seksueel misbruikt. De aanklagers zetten de zaak niet door, omdat het vermeende misbruik verjaard zou zijn.

De vrouw heeft verklaard dat ze de rapper en zijn vrouw, die samen enkele realityshows opnamen, in 2005 ontmoette in een club. Ze deelde een drankje met Tiny en werd uitgenodigd om met nog wat anderen naar de hotelkamer van het echtpaar te gaan. Daar bleek ze echter alleen met het stel, dat seks initieerde. Ze liet aan de politie weten dat het laatste dat zij zich herinnert is dat ze onwel werd in de badkamer. Toen zij de volgende dag wakker werd, merkte ze aan haar lichaam dat er seks had plaatsgevonden.

In maart kwam een advocaat van elf vrouwen, onder wie het slachtoffer in Los Angeles, naar buiten met aantijgingen van misbruik, bedreiging en kidnapping door T.I. (echte naam Clifford Harris) en Tiny. Hij riep openbaar aanklagers in verschillende staten op een crimineel onderzoek te starten naar de rapper en zijn vrouw, die tot nu toe alle beschuldigingen hebben ontkend.