Raymann doet Bucharach Challenge opnieuw na ‘beroerde’ 1e poging

Jörgen Raymann heeft vrijdag een tweede poging gewaagd om mee te doen met de zogenoemde Burt Bacharach Challenge, waarvoor zangeres Trijntje Oosterhuis donderdag aandacht vroeg op Instagram. De eerste poging van de presentator bleek weinig succesvol, aangezien zijn volgers dachten dat hij niet helemaal lekker was tijdens het 'inzingen' van het filmpje.

In de eerste poging van Raymann donderdag is te zien hoe hij mompelend en brabbelend een liedje van componist Burt Bacharach probeerde te neuriën. Sommige volgers suggereerden dat Raymann niet helemaal lekker was of zijn medicijnen was vergeten in te nemen, maar dat spreekt hij vrijdag tegen.

"Sorry voor de verwarring, maar ik heb geen beroerte gehad", stelt Raymann zijn volgers vrijdag met een knipoog gerust. "Ik mompelde alleen maar mijn favoriete liedje van Burt Bacharach mee voor Trijntje Oosterhuis."

Challenge

De zangeres deelde donderdag op haar eigen Instagrampagina een filmpje waarin ze haar volgers oproept om mee te doen aan de zogenoemde Burt Bacharach Challenge. Hiervoor moet je een stukje van een nummer van de bekende componist meezingen, fluiten of neuriën, waarna Oosterhuis probeert te raden om welk liedje het gaat.

De 'beroerde' eerste poging van Raymann was voor Oosterhuis donderdag nog niet helemaal duidelijk. "Ik heb 'm op repeat staan, maar ik kom er nog steeds niet achter", reageerde ze. In de versie die de presentator vrijdag deelde zingt hij en is een stuk duidelijker te horen dat hij I Say a Little Prayer van Bacharach zingt.