Real-coach Ancelotti onderschat Eintracht Frankfurt niet

HELSINKI (ANP/DPA) - Real Madrid-coach Carlo Ancelotti onderschat tegenstander Eintracht Frankfurt voor de Europese Supercup woensdag in Helsinki niet ondanks de 6-1-nederlaag van de Duitsers in de openingswedstrijd van het seizoen tegen Bayern München. "We laten ons niet misleiden door die uitslag. Die wedstrijd was tegen Bayern, maar daarvoor had de ploeg ook een uitstekend seizoen in de Europa League. Het is een dynamische ploeg."

Ancelotti zegt met veel vertrouwen naar de wedstrijd toe te gaan. "Alle spelers voelen zich goed. Ik denk dat de ploeg nog beter is geworden", zei de Italiaanse oefenmeester.

Spits Karim Benzema van de Champions League-winnaar kijkt op dezelfde manier naar de wedstrijd tegen de winnaar van de Europa League. "Het klopt dat we niet meer de allerjongsten zijn, maar we werken heel hard. We hebben een goede ploeg en ik denk dat die nog beter is dan afgelopen seizoen. Daarom zullen we ook om alle prijzen meespelen."

De Europese Supercup begint om 21.00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Olympiastadion in de Finse hoofdstad, dat plaats biedt aan ruim 36.000 toeschouwers. Real kan de prijs voor de vijfde keer winnen, de Duitse club won de Europese Supercup nog nooit.