Rebel Wilson: een eer om dochter Olivia Newton-John te spelen

Net als vele andere sterren heeft ook Rebel Wilson bedroefd gereageerd op de dood van Olivia Newton-John. Op Instagram blikt de actrice terug op de tijd die ze samen doorbrachten op de set van de romcom A Few Best Man (2011). Wilson noemt het "meer dan een eer" om daarin de dochter van Newton-John te mogen spelen.

"Je was van binnen en buiten een prachtige vrouw en je bent een echt Australisch icoon", schrijft de Australische actrice. "Je was zo lief voor me en het was echt een zegen om je gekend te hebben, Olivia. Ik zal nooit vergeten hoe we tijdens onze lunchpauzes op de set samen achter de piano zaten en zongen. Wat een legende ben je! Ik ben heel erg verdrietig dat je er niet meer bent."

De hoofdrol die Newton-John had in Grease inspireerde de 42-jarige Wilson om te gaan acteren. "Daardoor geloofde ik erin dat het voor een Australisch meisje mogelijk was om te spelen in grote internationale musicals. Jij bent de reden dat ik op 15-jarige leeftijd auditie deed voor de opvoering van Grease op mijn middelbare school. Ik zat alleen in het koor, maar het was een begin!"