Regisseur Wie is de mol? hint op start opnames

Het lijkt erop dat de opnames van het 21e seizoen van Wie is de mol? van start gaan. Dat suggereert regisseur Rick McCullough althans op Instagram.

"Ik kan nog niets beloven maar wij gaan het proberen. #wieisdemol #widm #widm21 #staysafe #gottotry #weoweittothefans", schrijft Rick bij een foto van zijn paspoort en een mondkapje. In april zei de regisseur al dat hij stond te popelen om aan de slag te kunnen met de nieuwe reeks.

Een woordvoerster van AVROTROS kan maandag niets bevestigen over het nieuwe seizoen. Ze laat aan BuzzE weten dat de omroep erg hoopt dat de opnames dit jaar kunnen doorgaan. "We doen hard ons best en onderzoeken dan ook veel verschillende mogelijkheden en scenario's. Welke scenario's dat precies zijn? Daar kan ik niks over kwijt. Voorop staat dat we de eventuele reis op een veilige en verantwoorde manier moeten kunnen maken. Voor zowel crew als kandidaten."

Vanwege het 20-jarig bestaan van het populaire programma is er eerder wel al een extra reeks opgenomen. Die moet nog dit jaar op televisie komen. Het 21e seizoen zou januari volgend jaar moeten verschijnen.