‘Relatie Demi Lovato en Max Ehrich is voorbij’

De relatie tussen Demi Levato en Max Ehrich is verbroken, melden Amerikaanse media vrijdag. Van een verloving tussen de twee zou al bijna geen sprake meer zijn, fluisterden ingewijden gisteren al tegen New York Post.

Naaste vrienden en familie van Demi hebben hun twijfels over de intenties van Max geuit, melden bronnen aan E! News. "Demi is smoorverliefd op Max en ze wil haar hart niet breken. Ze geeft heel veel om hem en gelooft dat zijn intenties wel zuiver zijn."

Begin dit jaar sprong de vonk over tussen de 28-jarige zangeres en de 29-jarige acteur. In juli werd Demi door Max ten huwelijk gevraagd, nadat ze een paar maanden samen in zelfisolatie hadden doorgebracht in haar Disneyvilla in Los Angeles. De zangeres kocht deze maand nog een nieuw liefdesstulpje ter waarde van bijna zes miljoen euro in Studio City, een familievriendelijke wijk in Los Angeles.

De vertegenwoordigers van Demi en Max hebben nog niet gereageerd, maar de speculaties dat de twee uit elkaar zijn deden al langer de ronde. Zo zouden Demi's bodyguard en haar zus Max al ontvolgd hebben op Instagram. De zangeres deelt op haar Instagram niets over de breuk, ze heeft vrijdag wel een selfie gepost waarop ze een T-shirt draagt met de opdruk: "Dogs over people."