Renée Zellweger: ‘Geen seks met Weinstein’

LOS ANGELES - Een woordvoerder van Renée Zellweger heeft met klem ontkend dat de actrice ooit seks heeft gehad met Harvey Weinstein, in ruil voor mooie filmrollen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De gevallen Hollywood-producent beweerde jarenlang dat hij het bed gedeeld heeft met Renée, maar ook met Gwyneth Paltrow en Charlize Theron, omdat de dames hun carrière via deze weg een boost wilden geven.

In een kort geding, dat deze week door zes vrouwen werd ingediend bij de rechtbank van New York, kwam deze uitlating aan het licht. Volgens hen 'schepte Weinstein enorm op over de seks die hij had met zijn grote sterren.' Oscarwinnares Zellweger reageerde: "Je weet dat als Harvey zoiets zegt, hij uit z'n nek kletst."

Tijdens de afgelopen maanden, toen er meerdere beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Weinstein binnenkwamen, gaf Zellweger geen commentaar op de situatie. Ze werkte sinds 1998 nauw met de producent samen en zou volgens 'bronnen' haar rol in Bridget Jones te danken hebben aan het hebben van seks met hem. Deze iconische rol leverde haar de A-status op in Hollywood, waarna grote rollen volgden in onder andere Chicago, Cold Mountain en Miss Potter. Voor haar rol in Cold Mountain won de Texaanse een Oscar. In haar dankwoord bedankte ze Harvey uitgebreid.

0 Reacties Doe mee met de discussie →