Rico Verhoeven verrast Patty Brard met huisbezoek

Rico Verhoeven is afgelopen week met zijn vriendin langsgegaan bij Patty Brard thuis. De kickbokskampioen bleek geïnteresseerd in haar te koop staande woning en belde daarom aan voor een spontane rondleiding. Dit tot grote schrik van de presentatrice die net lekker in pyjama op de bank hing, vertelde Brard donderdagavond in Shownieuws.

Brard had naar eigen zeggen een "hang-netflix-dag", toen er opeens een grote sportauto kwam voorrijden. "Was het Rico Verhoeven met zijn vriendin. Die hadden wat gegeten in Ouderkerk en dachten: hier zouden wij ook wel willen wonen, aan het water", vertelde Brard. Kennelijk wist het paar dat Brard daar woonde en belde aan met de vraag of ze even mochten kijken.

Terwijl Patty zich niet liet zien, gaf haar man Antoine de twee een rondleiding. "Ze hebben het hele huis bekeken van onder tot boven en vonden het prachtig", aldus Brard. Toch gaan Verhoeven en zijn vriendin het huis niet kopen. "Ze komen een kamer tekort. Zij heeft een kind uit een eerdere relatie en hij heeft er drie en die willen natuurlijk allemaal een eigen kamer", wist Brard.

Verhoeven en zijn vriendin Naomy maakten in maart bekend een relatie met elkaar te hebben.