Rolf Sanchez opent Sky Radio kersttram

Rolf Sanchez is met zijn zomerhit Más Más Más niet alleen fan van het warme weer, maar ook van de kerstdagen. Daarom mocht de zanger maandagochtend de Sky Radio kersttram in Amsterdam openen.

Met één druk op de knop ontstak hij de duizenden kerstlampjes van de tram. Iedereen kan nu weer in kerstsfeer reizen, maar de radiozender benadrukt wel dat het openbaar vervoer alleen voor noodzakelijke reizen is.

"Ik voel me vereerd dat ik de Sky Radio kersttram mag openen", zegt de 29-jarige Roelof Wienk, zoals de zanger echt heet. "Het is geweldig dat ook in deze bijzondere tijd de kersttram van The Christmas Station er is om reizigers het ultieme kerstgevoel te geven, want juist nu is dat extra belangrijk."

De speciale Sky Radio kersttram rijdt de hele kerstperiode rond in Amsterdam. Het voertuig is voorzien van een gigantische kerstmuts van 2,5 bij 2 meter, meer dan 6000 kerstlampjes en binnen klinkt The Christmas Station. De tram rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk mensen het kerstgevoel te kunnen bezorgen.