Romee Strijd bevallen van eerste kind

Romee Strijd is voor het eerst moeder geworden. Het topmodel is bevallen van dochter Mint van Leeuwen, maakte ze vrijdag bekend op Instagram.

"Ik voel me zo gezegend dat ik je eindelijk in mijn armen kan houden", schrijft de 25-jarige Romee bij een foto waarop ze haar kersverse dochter borstvoeding geeft. "We zijn zo verliefd op je!!"

Het model maakte in mei bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Het zwanger worden was geen gemakkelijk proces, vertelde ze destijds. Romee werd twee jaar geleden gediagnosticeerd met de hormonale afwijking PCOS waardoor een eisprong vaak uitblijft en een natuurlijke zwangerschap moeilijker is. "Ik was er kapot van omdat moeder worden en een gezin starten met @laurensvleeuwen mijn grootste droom is."

Door onderzoek en aanpassingen te doen in haar leven is het toch gelukt. "Ik ben zo blij en dankbaar te zeggen dat ik in november weer ongesteld werd en dat we binnenkort een gezin van drie zijn." Strijd is de schoondochter van EO-presentator Bert van Leeuwen.