Rosario baalt na debuut voor Oranje

BRUSSEL (ANP) - Pablo Rosario was hard voor zichzelf na zijn eerste speelminuten voor het Nederlands elftal. ,,Ik ben blij met mijn debuut", zei de middenvelder van PSV na de onbesliste oefeninterland tegen België (1-1). ,,Maar ik kan niet tevreden zijn over mijn spel. Het was niet goed. Ik kan veel beter."

Rosario mocht na rust invallen van bondscoach Ronald Koeman. ,,Maar ik was niet goed aan de bal", zei hij. ,,Ik was niet zenuwachtig. En het had ook niets met het niveau te maken. Want met PSV speel ik in de Champions League, dat is ook een hoog niveau. Ik moet gewoon zorgen dat ik bij PSV weer goed ga voetballen. Daar moet ik afdwingen dat ik weer een kans in Oranje ga krijgen."

Rosario had zaterdag al zijn debuut willen maken in het Nederlands elftal tijdens het duel met Duitsland in de Nations League. ,,Maar vlak voor de wedstrijd hoorde ik dat ik geschorst was. Natuurlijk was ik erg teleurgesteld, maar de ploeg heeft mij erg gesteund. Gelukkig kreeg ik nu wel speeltijd. Maar ik had veel beter moeten spelen."

0 Reacties Doe mee met de discussie →