Ruim 600.000 kijkers voor Eva en Hillary

HILVERSUM - De speciale uitzending van Brandpunt+ is dinsdagavond door ruim 600.000 televisiekijkers bekeken. Dat blijkt uit cijfers van stichting Kijkonderzoek. Eva Jinek interviewde Hillary Clinton over onder meer het leven na het verloren presidentschap en de #MeToo-discussie. Het interview vond een week eerder plaats, tijdens Internationale Vrouwendag.

Het was niet de enige keer dat Jinek op tv te zien was. De 39-jarige presentatrice was eerder op de avond al te gast bij De wereld draait door, waar ze gefeliciteerd werd met haar zwangerschap en vooruitblikte op de uitzending van Brandpunt+. Het programma met presentator Matthijs van Nieuwkerk trok 1,5 miljoen kijkers.

Jinek beklemtoonde in De wereld draait door dat zij vooral niet publiekelijk details wilde gaan delen over haar verse zwangerschap.

Ellie Lust

Naar de derde uitzending van Ellie op patrouille keken opnieuw meer dan een miljoen mensen. In totaal zagen 1,3 miljoen kijkers hoe politieagente Ellie Lust deze keer in Albanië meehielp in de strijd tegen criminelen.

Het NOS Journaal van 20 uur was het best bekeken programma van de dag, met 1,9 miljoen.

0 Reacties Doe mee met de discussie →