Ruzie Tommy Lee en zoon blijft dooretteren

LOS ANGELES - Het geschil tussen Tommy en Brandon Lee is nog altijd gaande. Op Vaderdag postte de rocker een bericht over het vaderschap op Instagram, waarin hij fel uithaalt naar zijn eigen kinderen en hun mislukte opvoeding, waarvan hij zijn ex-vrouw Pamela Anderson grotendeels de schuld geeft.

"Vader zijn is niet makkelijk, dat zeg ik eerlijk. Mijn pa heeft me geleerd iedereen te respecteren en te zorgen voor de mensen van wie ik houd. Hij leerde me de waarde van mijn bezittingen inzien en dankbaar te zijn voor dat wat het leven me geeft. Ik heb het best wel vaak verkloot, maar ik herpakte mezelf altijd weer. Toen ik voor het eerst vader werd wilde ik mijn zoon hiervan iets meegeven. Soms heb ik het gevoel dat ik als vader gefaald heb, omdat mijn kids geen idee van de waarde van geld of spullen hebben. Als er iets stuk gaat, krijgen ze wel weer een nieuwe van hun moeder. Zij laat dat gedrag toe, ook al hoopte ik dat het uiteindelijk goede jongens zouden worden. Ik houd van ze, maar het kunnen echt eikels zijn," aldus Tommy.

Niet lang daarna reageerde Brandon: "Weet je nog wat er de laatste keer gebeurde toen je dit zei? Als jij een goede vader wilt zijn, moet je er ook echt zijn. Als we zo slecht zijn volgens jou, had je vaker op verjaardagen moeten komen of naar een sportwedstrijd komen kijken. Iemand als jij kan geen man als ik opvoeden. Je zet onze familie wederom in een slecht daglicht, wie denk je wel niet dat je bent? Move on dude....of ik sla je weer knock-out." Vervolgens postte hij een filmpje van Tommy online, waarin hij knock-out op de grond ligt, nadat Brandon hem in maart bewusteloos sloeg.

Brandon houdt vol dat hij handelde uit zelfverdediging, omdat Tommy dronken en agressief was. Pamela staat nog altijd vierkant achter haar zoon.

0 Reacties Doe mee met de discussie →