Ryan Reynolds deelt eerste kiekje van derde dochter

Ryan Reynolds heeft op Instagram een foto gedeeld van zijn pasgeboren spruit. Op de foto staat de Deadpool-acteur in een bos met zijn vrouw Blake Lively en hun baby .

Het acteurskoppel verwelkomde onlangs hun derde kindje. Ze hebben al twee dochters: James van 4 en Inez van 2. Het stel houdt hun kinderen zoveel mogelijk uit de spotlights en deed dan ook geen mededeling of het nieuwe gezinslid een jongen of een meisje was. Uit het fotobijschrift valt nu te concluderen dat Ryan en Blake er een dochtertje bij hebben.

Op de foto staan de trotse ouders tussen weelderige bomen, het zonlicht schijnt feeëriek tussen de takken door. De baby zit in een draagzak tussen hen in, maar is onherkenbaar in beeld gebracht. In de post roept de 42-jarige Canadees op te stemmen op de kandidaat die zich inzet voor klimaatpolitiek.

De uit British Columbia afkomstige Ryan schrijft bij de foto: "Ik hou van B.C. Ik wil dat mijn dochters dezelfde natuurlijke speeltuin ervaren als waarin ik ben opgegroeid. Op 21 oktober zal de kandidaat op wie je stemt het klimaatbeleid vormen. Ik ben trots op de vooruitgang die de afgelopen vier jaar is geboekt op het gebied van het klimaat." Ook verwijst hij naar een website met informatie over de federale verkiezingen in Canada.