S10 scoort eerste hit dankzij Frenna en Kevin

Zangeres en rapper S10 heeft haar eerste hit in de Single Top 100 te pakken. Dankzij een remix met rappers Frenna en Kevin komt haar single Adem Je In deze week binnen op de derde plaats.

Half juni kwam S10's single Adem Je In al uit, maar dat leverde haar in eerste instantie geen notering in de Top 100 op. Vorige week werd de remix met Frenna en Kevin gereleaset en nu is het wel raak. S10 is de artiestennaam van Stien den Hollander. De zangeres brak eind 2019 door met haar debuutalbum Snowsniper. De plaat werd vorig jaar bekroond met een Edison in de categorie alternatief.

Frenna en Kevin scoorden beiden al vaker in de Top 100. Frenna heeft zelfs al acht nummer 1-hits achter zijn naam staan. Kevin bereikte de top tweemaal.

Voor de derde achtereenvolgende week staat Stay van The Kid LAROI en Justin Bieber bovenaan. De voorsprong op de nummer twee, Bad Habits van Ed Sheeran, loopt deze week opnieuw licht op.

Single Top 10 week 30

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Singles Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) The Kid LAROI & Justin Bieber - Stay

2. (2) Ed Sheeran - Bad Habits

3. (-) S10 feat. Frenna & Kevin - Adem Je In (Remix)

4. (3) Måneskin - Beggin'

5. (9) Shouse - Love Tonight

6. (4) Olivia Rodrigo - Good 4 U

7. (5) Antoon - Hyperventilatie

8. (6) Kris Kross Amsterdam, Shaggy & Conor Maynard - Early In The Morning

9. (7) Justin Wellington feat. Small Jam - Iko Iko

10. (8) Suzan & Freek - Onderweg Naar Later