S10 werkt ‘al tijdje’ aan nieuw album

S10 werkt aan een nieuw album, verklapte de zangeres maandag bij de talkshow Khalid & Sophie op NPO 1. Daar was ze te gast om terug te blikken op haar deelname aan het Eurovisie Songfestival, dat in de nacht van zaterdag op zondag eindigde.

"Ik ben al een tijdje bezig met een nieuw album dat ik wil uitbrengen", zegt S10 wanneer haar wordt gevraagd naar haar nieuwe plannen. Ze vertelt dat ze "heel erg verliefd" kan worden als ze een idee krijgt, zoals een albumtitel of een nummer. "Ik hoop gewoon dat ik de komende tijd die verliefdheid een beetje voel voor ideeën."

Verder wil Stien den Hollander, zoals de zangeres heet, "echt" voor haarzelf "de allerbeste live-artiest worden die ik kan worden". Met het Songfestival heeft ze "een flinke inhaalslag" gemaakt wat betreft live optreden, zegt ze lachend. "Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat ik zoveel dagen achter elkaar kon zingen. Ik heb mijn stem echt gewoon heel erg getraind."

Toch lijkt het erop dat S10 eerst nog even gaat bijkomen van het muziekfestijn waar ze zondagmiddag van terug is gekomen. "Ik ben nu gewoon nog even heel erg in de wolken van dit."