Salah gelooft nog in WK

LIVERPOOL (ANP) - Mohamed Salah gelooft dat hij met de nationale ploeg van Egypte nog op het WK in Rusland kan uitkomen. Dat schrijft hij in een boodschap op Twitter aan zijn fans.

,,Het was een zware nacht, maar ik ben een vechter", stelt de aanvaller. ,,Ondanks alle verwachtingen, heb ik er vertrouwen in dat ik in Rusland zal zijn om jullie allemaal trots te maken. Jullie liefde en steun zullen mij de kracht geven die ik nodig heb."

Salah viel zaterdag in de finale van de Champions League al na een half uur uit. Hij blesseerde een schouder nadat tegenstander Sergio Ramos hem in een soort van armklem had genomen. Salah liet na de wedstrijd röntgenfoto's maken. In zijn boodschap op Twitter vertelt hij niets over de uitslag.

Geen vrienden

Trainer Jürgen Klopp van Liverpool vreest dat de Egyptische smaakmaker het WK moet missen. ,,Het ziet er niet goed uit. Hij heeft iets met zijn sleutelbeen of schouder'', zei de Duitse coach. ,,Het was een meedogenloze actie van Ramos'', mopperde Klopp. ,,Hij heeft waarschijnlijk geen vrienden gemaakt in Egypte.''

Salah leidde zijn land voor het eerst sinds 1990 naar het WK. De aanvaller van Liverpool maakte dit seizoen bij elkaar 44 doelpunten voor zijn club, werd topscorer in de Premier League en kreeg zo'n beetje alle individuele prijzen in Engeland.

0 Reacties Doe mee met de discussie →