Sam Smith bezoekt monument slachtoffers Pulse

ORLANDO - Sam Smith was donderdag zwaar geëmotioneerd na zijn bezoek aan de gedenkplaats voor de slachtoffers van de aanslag in homoclub Pulse in Orlando. De zanger liet dat weten op Instagram, waar hij ook een boodschap aan de nabestaanden neerpende.

"Ik was net bij nachtclub Pulse in Orlando om het prachtige monument dat daar is gebouwd te bezoeken. Het was enorm emotioneel en hartverscheurend", aldus de Brit. "Toch is dit het bewijs dat er meer liefde in de wereld is dan haat. Aan de familie en vrienden van de slachtoffers: jullie geliefden zullen nooit vergeten worden."

De zanger riep zijn volgers op om de plek ook eens te bezoeken. "Als jullie ooit naar Orlando komen, dit is zo'n belangrijke plek om naartoe te gaan en je medeleven te betuigen. Ik stuur jullie allemaal heel veel liefde." Hij eindigde zijn boodschap met een regenboogvlag.

In juni van 2016 liep een 29-jarige man club Pulse binnen en schoot 49 mensen dood. 53 bezoekers raakten gewond bij de aanslag. De aanslag was de dodelijkste in de VS sinds 9/11.

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *