Samantha Steenwijk: Yvonne Coldeweijer is een heel zielig meisje

Samantha Steenwijk noemt Yvonne Coldeweijer in een interview met de Beau Monde "een heel zielig meisje". Volgens de 36-jarige zangeres heeft Coldeweijer, de vrouw achter juicekanaal Life of Yvonne, "op allerlei manieren geprobeerd om zelf door te breken". "Dat is haar nooit gelukt en uit frustratie gaat ze maar over anderen zitten roddelen om zelf bekend te worden."

In april van dit jaar stonden Steenwijk en Coldeweijer tegenover elkaar in de rechtbank. Coldeweijer beweerde dat de zangeres was afgevallen door het gebruiken van illegale dieetpillen en daarover zou liegen. De rechter bepaalde dat Coldeweijer haar berichtgeving moest rectificeren.

Steenwijk zegt dat ze Coldeweijer in de rechtszaal probeerde aan te kijken. "Ik dacht dat als ze me één keer in de ogen zou kijken, ze zou zien wat voor leed ze had aangericht. Als je iemand in de ogen kijkt, dan zie je wat je doet met een mens en met iemands werk. Dat deed ze niet en dat vond ik laf." De zangeres zou "zo weer" een rechtszaak aanspannen als een juicekanaal onjuiste schadelijke roddels over haar zou verspreiden.