Sander de Heer vertrekt na anderhalf jaar bij radiozender Sublime

Sander de Heer was woensdag voor het laatst te horen op radiozender Sublime. De dj, die sinds vorig jaar augustus de ochtendshow Sublime Sunrise presenteerde, en de zender gaan in "goed overleg" uit elkaar. Dat heeft de radiozender woensdag bekendgemaakt. Hij wordt vervangen door Francis Broekhuijsen.

Sebastiaan van Rijnsoever, managing director van Sublime, laat weten dat Sander voor en achter de schermen een waardevolle bijdrage aan de zender heeft geleverd. "In goed overleg hebben we besloten om uit elkaar te gaan. Op basis van het fundament dat Sander heeft neergezet zullen we met Francis Broekhuijsen de ochtendshow Sublime Sunrise voortzetten. We zijn Sander enorm dankbaar voor wat hij voor Sublime heeft gedaan. Francis zal onder andere cultuur, kunst en uiteraard ook muziek en artiesten een nog sterkere plek in de programmering van Sublime geven."

De voormalig NPO Radio 2-dj zelf is trots op zijn tijd bij de zender, schrijft hij op Instagram. "Sublime is de afgelopen tijd uitgegroeid tot een optimistische en creatieve broeiplek die voor adverteerders en luisteraars een verrijking is. Ik geloof dat er nog veel meer avontuur in de creatieve audiowereld zit en vind het een mooi moment om weer door te gaan..."