Sanne Vogel speelt foodblogger in nieuwe romantische komedie

Actrice Sanne Vogel gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Nederlandse romantische komedie Foodies. Dat heeft distributeur WW Entertainment zondag gemeld. De opnames gaan maandag van start; de film moet komend voorjaar in de bioscopen te zien zijn.

Vogel speelt een populaire foodblogger die al van kinds af aan de droom heeft om een eigen kookboek te schrijven. Wanneer zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef waar ze net voor gevallen is, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen.

Andere rollen zijn er voor Sinan Eroglu, Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Ilse Warringa, Roué Verveer, Loek Peters, Anneke Blok en Erik van Muiswinkel.

De film wordt geregisseerd door Mannin de Wildt, die eerder succesvolle series als Rozengeur en Wodka Lime en Lotte heeft geregisseerd, en geproduceerd door Phanta Film (Mi Vida) en Goldman Film (Vals). Het scenario is geschreven door Floor van Lissa (Poesjes) met een scenariobijdrage van Richard Kemper (Huisvrouwen Bestaan Niet) en Jeroen Margry (De Club van Lelijke Kinderen).