Sarah van Soelen: relatie met André Hazes staat op pauze

De veelbesproken relatie tussen Sarah van Soelen en André Hazes is niet uit. Volgens Van Soelen hebben de twee in goed overleg een pauze ingelast. Dat zegt de 26-jarige online-influencer in haar eerste langere interview, deze maand te lezen in de nieuwste editie van Beau Monde.

"De laatste weken zijn een rollercoaster geweest", vertelt Van Soelen in het magazine. "We hebben samen besloten, in een face-to-facegesprek, een pauze in te lassen. Hoe lang die gaat duren, weten we niet." Van Soelen reageert daarmee op geruchten die al langere tijd de ronde doen dat de prille relatie tussen de twee voorbij zou zijn. De berichten over de breuk volgden snel nadat Hazes half september bekendmaakte met een burn-out te kampen. Hij zegde toen al zijn publieke optredens af.

"Dré woont nu bij zijn moeder", vervolgt Van Soelen in het interview. "Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem. Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen."

Over de toekomst zegt Van Soelen: "Eerst maar afwachten wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Ik hoop in elk geval dat het volgend jaar rustiger wordt, dat de media stoppen met die gekke verhalen en we de rust en ruimte krijgen het afgelopen jaar te verwerken."

André Hazes heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Van Soelen in Beau Monde.