SC Cambuur blijft steken op 0-0 in Utrecht

UTRECHT (ANP) - SC Cambuur heeft voor de tweede keer dit seizoen niet kunnen winnen in de Keuken Kampioen Divisie. De Friese ploeg, nog ongeslagen in deze competitie, bleef bij Jong Utrecht steken op 0-0.

TOP Oss speelde in een emotionele sfeer de thuiswedstrijd tegen Sparta (0-0). Het tragische ongeluk in de Brabantse plaats met een elektrische bakfiets op het spoor, waarbij vier kinderen om het leven kwamen en twee zwaargewonden vielen, hield de gemoederen in het stadion zeer bezig. Uit verdriet en medeleven werd voor het begin van de wedstrijd een minuut stilte gehouden. Beide ploegen speelden met rouwbanden.

NEC klom naar de derde plaats dankzij een spectaculaire zege bij Helmond Sport (2-3). Anass Achahbar was de gevierde man bij de Nijmegenaren met twee treffers (0-1 en 2-3). Zijn eerste treffer maakte hij met een mooie omhaal.

FC Twente versloeg Telstar met 3-1. Tom Boere, Jari Oosterwijk en Rafik Zekhnini kwamen tot scoren voor de bezoekers uit Enschede. De Tukkers stegen naar de vijfde plek op de ranglijst.

0 Reacties Doe mee met de discussie →