Schrijver Kluun is verloofd

Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, is verloofd met zijn vriendin Anne. De schrijver ging woensdagavond na een diner op één knie. Het stel heeft twee jaar een relatie.

"Gisteren hadden we een diner met al onze kinderen. Bij het toetje ben ik voor Anne op mijn knieën gegaan", schrijft hij onder een foto waarop Anne haar ring laat zien. De twee leerden elkaar kennen op een opleidingsinstituut, waar Anne lesgaf en Raymond lessen volgde. "Ze zei ja. Mijn juf wordt mijn vrouw."

In het bericht op Instagram blikt de schrijver ook terug op het begin van de relatie. De twee raakten aan de praat over het nieuwe boek van Anne, maar "het ging al snel niet meer over het boek, maar over het leven en de liefde." De avond "knetterde", zo schrijft hij. "Rond middernacht ging ze naar huis en liet me totaal van de kaart achter."

Enkele weken later, vlak na het overlijden van Raymonds moeder, zagen de twee elkaar weer. "Die avond werd ik smoorverliefd op haar", vervolgt hij. "Nog elke dag ben ik onder de indruk van de intelligentie, humor, schoonheid en liefde van haar. Elke dag ben ik dankbaar dat zo’n geweldige vrouw van mij houdt."