Selena Gomez werkt aan nieuw album

Selena Gomez werkt aan nieuw muzikaal repertoire. Dat onthult de 29-jarige zangeres in de podcast Crew Call. "Momenteel werk ik in Los Angeles aan een nieuw album, aldus Gomez.

Gomez gaf verder geen details prijs over de release van haar toekomstige album. De plaat dient als vervolg op haar album Rare, dat in 2020 uitkwam, en haar Spaanstalige EP Revelación, die in 2021 verscheen. Wel houdt Gomez de mogelijkheid open om op tournee te gaan als haar album is verschenen. "Daar sta ik voor open ja, voor duizend procent. Maar dat doe ik wanneer de tijd daar rijp voor is. Het staat momenteel niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje."

De zangeres speelt al sinds haar tiende in films en series van Disney. Het opgroeien in de schijnwerpers heeft ervoor gezorgd dat Gomez "veel druk heeft ervaren" in haar jeugd. "Het is moeilijk om je op je gemak te voelen als iedereen constant commentaar geeft op hoe je eruitziet." De inmiddels 29-jarige actrice zegt dat de druk minder geworden is nu ze zich niet meer aan "onrealistische normen van schoonheid" probeert te houden.