Sharon Doorson en vriend gaan na elf jaar uit elkaar

Sharon Doorson en haar vriend Brunno gaan uit elkaar. Dat maakte de zangeres zaterdag bekend op Instagram. De twee waren elf jaar samen.

"Tja, hoe deel je zoiets", begint ze de post. "Een nieuw avontuur, maar met veel emoties... Maliya en ik gaan verhuizen, terug naar Utrecht, waar ik zelf ben opgegroeid. Brunno en ik hebben er helaas voor gekozen om na een relatie van 11 jaar uit elkaar te gaan. Ik ben dankbaar dat we samen zo'n speciaal meisje op de wereld hebben gezet, want ze is het beste wat ons ooit is overkomen. Dankbaar voor al onze mooie herinneringen samen."

Ze vraagt haar volgers haar de komende tijd met rust te laten. "Ik hoop dat jullie begrijpen, dat we deze breuk in alle rust een plek willen geven", zegt ze.

Doorson werd bekend met de meidengroep Raffish, die in 2004 werd gevormd in het programma Popstars: The Rivals. Samen met Esri Dijkstra, Eva Simons, Lianne van Groen en Nora Dalal bracht ze een album en drie singles uit. Na het uiteenvallen van deze groep begon Sharon aan een solocarrière.