Show Trijntje Oosterhuis live te zien

AMSTERDAM - De laatste show van Trijntje Oosterhuis' theatertour wordt live vanuit de schouwburg gestreamd door het AD. Leven van de Liefde, haar eerste volledig Nederlandstalige concertreeks, is zaterdag online te bekijken.

"Voor iedereen die niet naar de theaters kon komen, is het de mogelijkheid de voorstelling toch nog te zien", vertelt Trijntje in het AD. "Maar dan wel gemakkelijk thuis op de bank met een biertje en borrelnootjes bij de hand." Tijdens haar tournee trad ze 43 keer op in theaters in het hele land. Bang dat ze door de livestream minder kaarten verkoopt, is de zangeres niet. "Juist niet! Voor deze liedjes geldt echt: hoe meer mensen ze horen, hoe beter. En wie weet raken mensen juist geïnteresseerd om een keer te komen kijken."

Trijntje werkt momenteel aan een nieuwe plaat met origineel Nederlands materiaal. Daarvoor schreef ze liedjes met onder anderen Alain Clark en Paskal Jakobsen van BLØF. Ook werkte ze samen met Dotan. "Dat laatste nummer is veelbelovend, maar nog niet af. Ik krijg Dotan sinds alle commotie niet meer te pakken om verder te werken. Jammer, want als het aan mij ligt komt ons liedje als het goed genoeg wordt gewoon op de plaat."

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *