Simon bedankt fans na laatste Vrienden van Amstel met Nick

Nick Schilder en Simon Keizer hebben als muzikaal duo hun laatste show van De Vrienden van Amstel LIVE erop zitten. Op Instagram bedankt Keizer zaterdag de bezoekers van de concertreeks voor de afgelopen jaren. "Voor jullie loyaliteit, vriendschap en gezelligheid."

Nick & Simon beginnen bijna met hun afscheidstournee en daar hoort ook De Vrienden van Amstel LIVE in Rotterdam Ahoy bij. "Ik heb m'n best gedaan om extra te genieten van alle momenten nu het echte einde in zicht komt", schrijft Keizer na de laatste show van vrijdag.

Hoewel de Volendammers de concertreeks voor het laatst als duo spelen, is niet uitgesloten dat ze in de toekomst niet los van elkaar op het affiche staan. "Omdat we wel allebei muzikaal actief blijven, zoals het er nu naar uitziet", zei Schilder daar eerder over tegen het ANP.

Het duo maakte afgelopen zomer bekend na zeventien jaar te stoppen. Bij Keizer was "de lol" weg, zo vertelde hij daar destijds over bij Jinek. In maart beginnen Nick & Simon aan hun afscheidstournee. De reeks wordt in april afgesloten met zes concerten in Rotterdam Ahoy.