Simon: met stoppen Acda en De Munnik stopte stukje jeugd van mij

Ook Simon Keizer is blij te horen dat Thomas Acda en Paul de Munnik als muzikaal duo terugkeren. Op Instagram schrijft de Volendamse zanger dat hij zich altijd goed kon herkennen in de muziek van de artiesten.

"Zonder dat ze het zelf wisten schreven en zongen Thomas Acda en Paul de Munnik al hun liedjes voor en over mij", schrijft Keizer op Instagram. "Toen zij stopten, stopte een stukje jeugd van mij met bestaan. Des te groter is de vreugde dat zij weer samen een avontuur aangaan!"

Donderdag maakten Acda en De Munnik bekend terug te keren als muzikaal duo. Het duo geeft op 28 oktober een reünieconcert in de Ziggo Dome en heeft een nieuwe single gemaakt genaamd Morgen Wordt Fantastisch.

Suzan & Freek lieten donderdag ook weten maar wat blij te zijn met de terugkomst van Acda en De Munnik in de muziekwereld. "Zeer attent dat jullie het evenwicht in (uitstervend) duo-land behouden nu Nick en Simon er mee stoppen...", schrijven de twee. "Laat ons niet in ons eentje (of tweetje). Welkom terug Acda en De Munnik."