Snelle en Glennis Grace spelen tijdens Amsterdamse Zomer-reeks

De concertreeks De Amsterdamse Zomer, die vorig jaar plaatsvond in het Olympisch Stadion in Amsterdam, keert terug. In de maanden juli, augustus en september zal een groot aantal Nederlandse artiesten optreden in de open lucht.

Dit jaar zullen onder anderen Nick & Simon, Rolf Sanchez, Snelle, Maan, Tino Martin, Glennis Grace en André Hazes acte de présence geven. Het coronaproof concept werd vorig jaar zomer gelanceerd door eventorganisator 4PM Entertainment, samen met Nicolette van Dam, Bas Smit en John Ewbank.

"Afgelopen zomer was echt waanzinnig. Bezoekers hebben van heel dichtbij, in een intieme setting, de grootste artiesten van Nederland zien optreden", aldus influencer Bas Smit. "We weten nog niet zeker wat er deze zomer allemaal mogelijk is. Maar afgelopen jaar is bewezen dat we, ondanks de maatregelen, er een fantastisch feest van konden maken. Daarom zien we ook nu weer de mogelijkheid om deze miniconcerten opnieuw te organiseren, mensen zijn er echt aan toe."

Naast muziek zullen er dit jaar ook weer kindershows zijn van onder andere Juf Roos en hondenvriendjes Woezel & Pip. Aanvullend wordt het programma dit jaar uitgebreid met theater en cabaret met optredens van onder meer Ellen ten Damme en cabaretier Guido Weijers. De kaartverkoop start woensdagavond 14 april om 20.00 uur.