Snoop Dogg brengt eerbetoon aan vriend DMX

Snoop Dogg heeft de afgelopen dagen al meerdere posts op sociale media gewijd aan zijn goede vriend DMX, die afgelopen vrijdag overleed. Maar nu heeft Snoop zich ook in een interview met het Amerikaanse programma The Today Show uitgelaten over 'X', in een gesprek met presentatrices Jenna Bush Hager, de dochter van oud-president George W. Bush, en haar collega Hoda Kotb.

"DMX probeerde altijd het juiste te doen en anderen te helpen. Hij wilde zijn relatie met God beter maken. En dat heeft me doen denken dat God hem nu bij zich geroepen heeft, om eindelijk thuis te komen. Hij heeft een goed leven gehad op aarde, heeft gedaan wat hij moest doen. Dus het is goed zo. Zijn ziel en muziek zullen voor altijd blijven voortleven en daarvoor zijn we 'X' ontzettend dankbaar," aldus Snoop in een preview van het interview dat op 16 april wordt uitgezonden in de Verenigde Staten.

DMX, wiens echte naam Earl Simmons was, overleed afgelopen vrijdag nadat hij een hartaanval kreeg, die werd veroorzaakt door een overdosis drugs. Hij werd 50 jaar.