Soulja Boy weer aangeklaagd voor seksueel misbruik

Soulja Boy is opnieuw aangeklaagd voor seksueel misbruik. Een ex-vriendin van de Amerikaanse rapper beweert dat ze meerdere malen door hem is misbruikt en mishandeld, melden Amerikaanse media. Begin dit jaar diende een voormalig assistent van Soulja Boy al een aanklacht in vanwege onder meer seksueel overschrijdend gedrag.

De anonieme ex-vriendin van de rapper, oftewel DeAndre Cortez Way, zegt dat ze in 2007 een knipperlichtrelatie kreeg met hem. Volgens haar werd het vanaf 2014 serieuzer, maar verbrak ze de relatie in 2019 omdat ze zijn gedrag niet langer aankon.

Zo beweert de dame onder meer dat Soulja Boy in 2015 zo gewelddadig was dat ze een miskraam kreeg. Ook zou de rapper haar aanvallen als ze weigerde seks met hem te hebben.

De 30-jarige rapper, vooral bekend van zijn hit Crank That, kwam de afgelopen jaren vaker in aanraking met justitie. Zo zat hij in 2019 nog in de gevangenis omdat hij zijn proeftijd had geschonden omdat er bij een huiszoeking wapens in zijn woning werden aangetroffen.