Southgate vraagt Engelse media om steun

REPINO (ANP) - Bondscoach Gareth Southgate heeft de Engelse media om wat meer steun gevraagd. Hij baalt ervan dat heel wat media een foto publiceerden van zijn assistent Steve Holland met in diens hand een blaadje met daarop een opstelling. Een oplettende fotograaf wist die tijdens een open trainingssessie in beeld te krijgen, waarna de Engelse journalisten concludeerden dat dit het elftal moet zijn dat zondag start in de tweede groepswedstrijd op het WK tegen Panama.

,,Ach, het was gewoon een lijst met namen en het interesseert me verder niet'', zei Southgate eerst. Toch riep hij de Engelse media op zulke zaken niet meer naar buiten te brengen. ,,Als we de tegenstander op voorhand al onze opstelling geven, is dat een nadeel voor ons. De media moeten dus beslissen of ze ons team willen helpen of niet.''

Op basis van het briefje concluderen de volgers van de Engelse ploeg dat aanvaller Marcus Rashford de voorkeur krijgt boven Raheem Sterling. Ruben Loftus-Cheek zou Dele Alli vervangen. Alli liep in de gewonnen wedstrijd tegen Tunesië (2-1) een dijbeenblessure op en trainde ook vrijdag niet mee.

0 Reacties Doe mee met de discussie →