Steven Irwin krijgt postuum eerbetoon

HOLLYWOOD - Steven Irwin heeft 11,5 jaar na zijn dood postuum een ster aan de Hollywood Walk of Fame gekregen. Zijn weduwe Terri en hun kinderen Bindi (19) en Robert (14) vertegenwoordigden de legendarische 'Crocodile Hunter' op deze bijzondere en voor hen zeer emotionele dag.

Nadat Terri een aantal woorden over haar wijlen echtgenoot had uitgesproken, nam haar zoon Robert het woord. Om vervolgens het stokje door te geven aan Bindi, die haar tranen niet kon bedwingen tijdens haar speech. "Ik word een beetje emotioneel, want in mijn stoutste dromen had ik niet durven dromen dat we hier ooit zouden staan om mijn vader te eren. Met veel dank aan Russell Crowe, papa's grote vriend en die van ons, want hij heeft een aanbevelingsbrief geschreven en is min of meer de drijvende kracht achter dit eerbetoon," aldus Bindi. "We prijzen ons heel gelukkig met iemand zoals hem."

"Natuurlijk missen we Steve nog elke dag, maar inmiddels zijn we tien jaar verder en willen we vooral vooruit kijken en zijn nalatenschap bewaken en voortzetten. Bindi's vriend Chandler zet het werk van Steve voort in de Australia Zoo en ik weet zeker dat mijn man apetrots op hem geweest zou zijn," zei Terri na afloop van de onthulling van de ster.

0 Reacties Doe mee met de discussie →