Susan Sarandon: Cher stal mijn rol in The Witches of Eastwick

Susan Sarandon claimt dat Cher haar rol in de film The Witches of Eastwick uit 1987 heeft gestolen. De inmiddels 74-jarige actrice zegt dat ze op het laatste moment plotseling een andere rol toebedeeld kreeg.

"Ik zou eigenlijk de rol van Cher spelen en ik kwam daar pas achter toen ik in Los Angeles arriveerde, ik woonde toen in Rome. Toen ontdekte ik dat ik opeens een andere rol had", zegt Susan tegen entertainmentsite Page Six. "Ik moest toen plotseling cello leren spelen, terwijl ik nog nooit van mijn leven een instrument had bespeeld. Ze zeiden dat ze me zouden aanklagen als ik zou opstappen, dus ik had niet veel keuze."

In plaats van het personage Alexandra Medford moest Susan nu Jane Spofford spelen. Cher had zich volgens haar naar binnen gepraat omdat ze 'iets' met de producer had. "Zij hadden een relatie of zoiets", aldus de actrice. Boos is ze echter nooit geweest op Cher. "Er waren veel redenen waarom we niet met elkaar konden opschieten, maar iedereen zette zich daar overheen."

In The Witches of Eastwick speelden ook Jack Nicholson en Michelle Pfeiffer.