Sven Ratzke gaat op tournee in Nederland

AMSTERDAM - Zanger en entertainer Sven Ratzke is dit seizoen met maar liefst twee voorstellingen te zien in de Nederlandse theaters. Ratzke trekt vanaf 28 februari door het land met een nieuwe show, For one night only, zo maakte hij vrijdag bekend.

In plaats van zijn kenmerkende grootschalige cabaretshows, wordt dit een intiem concert waarin Ratzke zijn muziekcatalogus die hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd openbaart. Parels van Bowie, Brecht en Brel, maar ook speciaal voor hem geschreven nummers door grootheden als Rufus Wainwright en Fay Lovsky passeren de revue. Hij wordt begeleid door Christian Pabst op vleugel.

In totaal doet Ratzke 25 Nederlandse theaters aan. De dernière van zijn tournee is op 15 april in het Concertgebouw in Amsterdam.

Met zijn veelgeprezen grotezaalproductie Homme Fatale maakte Ratzke de afgelopen maanden een succesvolle wereldtournee langs New York, Berlijn en diverse steden in Nederland. Eerder trok hij over de hele wereld volle zalen met zijn Bowie-hommage.

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *