Sylvester Stallone zet peperdure Cadillac te koop

Wie geïnteresseerd is in een exclusieve Cadillac Escalade, die toebehoorde aan Sylvester Stallone, kan het voertuig nu voor 300.000 euro van de acteur kopen. De auto, die Stallone in 2019 kocht en volledig naar zijn smaak liet inrichten, kostte oorspronkelijk 350.000 euro. Naar eigen zeggen heeft 'Sly' geen behoefte meer aan de wagen, omdat hij de auto destijds voor 'speciale doeleinden kocht'. Dit meldt Page Six.

Het bedrijf Becker Automotive Design probeert het riante voertuig nu te slijten voor de Rocky-acteur. De wagen is voorzien van meerdere smart tv-schermen en internetaansluitingen, zodat passagiers zich tijdens een rit niet hoeven te vervelen. Om privacy te garanderen zijn er elektrische gordijnen ingebouwd en beschikken de stoelen over een massagefunctie en kan de temperatuur van de stoelen apart ingesteld worden.

"Ik heb veel plezier gehad van mijn auto en het was een leuk project om hem helemaal te 'customizen'. Ik hoop dat de volgende eigenaar er nog jarenlang van kan genieten," aldus Stallone.