Talloze beroemdheden bij afscheid Bob Saget

Familie en vrienden hebben vrijdag afscheid genomen van de vorige week overleden Bob Saget. De acteur en komiek werd begraven op Mount Sinai Memorial Park in Los Angeles.

Bij het afscheid waren talloze beroemdheden aanwezig, waaronder de voltallige Full House-cast met onder meer Dave Coulier, John Stamos, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen en verschillende komieken als Dave Chappelle, Kathy Griffin, Chris Rock en Jimmy Kimmel. Ook zanger John Mayer woonde de ceremonie bij.

In totaal waren er ongeveer honderd mensen bij de plechtigheid, melden Amerikaanse media. Op foto's is te zien dat onder meer Stamos en Mayer tot de kistdragers behoorden.

Stamos twitterde vooraf dat het "een van de zwaarste dagen" van zijn leven zou worden. "God, geef me de kalmte om de dingen die ik niet kan veranderen te accepteren, de kracht om dingen die ik kan veranderen te veranderen en de wijsheid om het verschil tussen die twee te zien."

Saget overleed zondag in zijn slaap op 65-jarige leeftijd in een hotel in Orlando. Hij had de avond ervoor nog opgetreden. De doodsoorzaak is nog niet bekend.