Talpa geeft geen details over reis van De Mol naar Botswana

Talpa verstrekt nog geen extra informatie over de reis die Johnny de Mol in april naar Botswana gaat maken. Dat laat het mediabedrijf maandag desgevraagd weten. De zoon van John de Mol liet zondag in de RTL-talkshow Humberto Op Zondag doorschemeren dat hij een nieuw reisprogramma gaat maken. Hij gaf weinig details. "Zodra hier meer nieuws over te melden is, dan laten we het weten", aldus de woordvoerder van Talpa maandag.

De Mol stelde dat hij na het einde van zijn talkshow HLF8, begin april, naar het land in het zuiden van Afrika gaat. "Ik ben drie weken van huis", zei Johnny. "We gaan naar Botswana, dat is niet verkeerd allemaal. Ik ga daar een aantal mensen begeleiden die niet gewend zijn te reizen." Meer zei De Mol niet, want "dat mag niet van mijn directeurtje".

De presentator zei ook te balen van het feit dat zijn talkshow HLF8 moet stoppen. Volgens De Mol trok de talkshow de afgelopen tijd meer kijkers. "Maar de opmars was net te laat", constateerde hij. "We hebben veel meegemaakt met elkaar en dat je dan moet stoppen is extra zuur."