Tan France van Queer Eye wordt vader

De mode-expert van Netflixshow Queer Eye, Tan France, wordt vader. De Brit en zijn echtgenoot Rob verwachten in de zomer een zoontje.

Tan kondigde het nieuws dinsdag aan op Instagram. Bij een foto waarop hij een echo voor zijn buik houdt, grapt hij: "Nee, ik ben niet zwanger. Ondanks deze enorm realistische foto." Het stel heeft een draagmoeder gevonden, wat de ontwerper "het mooiste cadeau" noemt. "Rob en ik voelen ons zeer gelukkig dat we ouders gaan worden. Het is iets dat we al zoveel jaren willen. Onze harten lopen over. Ik kan niet wachten tot ik deze baby in mijn armen heb, en hem zoveel liefde kan geven."

Rob, die verpleegkundige en illustrator is, deelde via zijn eigen Instagramaccount een tekening van een baby waar hij bij schreef: "Er is een prachtig klein engeltje onderweg. Ik wist niet dat het menselijk mogelijk was om deze gevoelens te hebben."

Tan en Rob trouwden in 2007. Twee jaar geleden liet Tan in een interview al vallen dat hij altijd vader heeft willen worden, en hoopt zes kinderen te krijgen. "Maar ik neem genoegen met vier", grapte hij toen.