Ten Hag toeschouwer bij laatste wedstrijd Manchester United

MANCHESTER (ANP) - Erik ten Hag zit volgens Engelse media zondag als toeschouwer op de tribunes van Selhurst Park bij de laatste competitiewedstrijd van Manchester United. De nummer 6 van de Premier League sluit het seizoen af tegen Crystal Palace. Ten Hag arriveerde eerder deze week met zijn assistent Mitchell van der Gaag in Manchester om de nodige gesprekken te voeren met de clubleiding over de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De trainer sloeg de afsluitende trip van Ajax naar Curaçao over, omdat hij zich al wil voorbereiden op zijn nieuwe baan.

Ralf Rangnick, de interim-trainer van ManUnited sinds het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer eind vorig jaar, zit in Londen tegen Crystal Palace voor het laatst op de bank. De Duitser blijft als adviseur verbonden aan Manchester United, maar wordt ook bondscoach van Oostenrijk.

De Engelse topclub ontbreekt volgend jaar in de Champions League. Tijdens de laatste speelronde van de Premier League wordt duidelijk of Ten Hag komend seizoen met ManUnited de Europa League of de Conference League ingaat. Enkele voetballers spelen tegen Crystal Palace hun laatste wedstrijd voor de 'Mancunians', onder wie de Servische middenvelder Nemanja Matic.