Ten minste houdbaar tot opnieuw in top 3 best bekeken programma’s

De komische dramaserie Ten minste houdbaar tot staat opnieuw in de top 3 best bekeken programma's van de avond, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). Het programma, waar donderdagavond de vierde aflevering van te zien was, is door 859.000 mensen bekeken op NPO 1. De serie komt daarmee op plek 3 in de top 25 van best bekeken programma's.

Vorige week donderdag stond het programma al op de tweede plek in de lijst. De AVROTROS-serie gaat over het stel Anna (Ricky Koole) en Paul (Ruben van der Meer). In de aflevering van afgelopen donderdagavond besluit Anna dat het "tijd is voor drastische maatregelen" als ze erachter komt dat Paul in een praatgroep over haar verzakking heeft verteld.

Alleen het NOS Journaal om 20.00 uur op NPO 1 wist donderdag meer dan een miljoen kijkers te trekken, namelijk 1,5 miljoen. Daarna volgde het Half Acht Nieuws op RTL 4 in de top, dat door 944.000 mensen werd bekeken. Het best bekeken SBS6-programma is Mr. Frank Visser doet uitspraak, waar 583.000 mensen naar keken.