‘Terence Nance gaat Space Jam 2 doen’

LOS ANGELES - Warner Bros. voert verregaande onderhandelingen met regisseur Terence Nance voor Space Jam 2 met daarin LeBron James, zo weet The Wrap.

Nance is producent van de HBO-serie Random Acts of Flyness. Hij is vooral bekend vanwege zijn speelfilm An Oversimplification of Her Beauty, die in 2012 in première ging als onderdeel van de New Frontier-sectie op het Sundance Film Festival. Eerder was Fast and Furious-regisseur Justin Lin van plan om het vervolg op de filmhit uit 1996 te maken.

Basketbalspeler James tekende al een productiedeal met Warner Bros. en Space Jam 2 wordt geschreven met de nieuwe Los Angeles Laker in het achterhoofd, hoewel hij het script nog moet goedkeuren voordat hij officieel meedoet.

Michael Jordan speelde in de originele Space Jam, die wereldwijd 230 miljoen dollar opbracht. De Chicago Bulls-guard leidde een team van Looney Tunes-personages, waaronder Bugs Bunny, tegen een groep gigantische aliens. Ook Bill Murray maakte deel uit van de cast in het eerste deel, het is nog niet bekend of hij zal terugkeren.

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *