That ’90s Show vanaf januari op Netflix te zien

De reboot van de populaire sitcom That '70s Show, die zich afspeelt in de jaren negentig en dus toepasselijk That '90s Show heet, is vanaf volgend jaar op Netflix te zien. Het Amerikaanse vakblad Variety weet te melden dat fans van het origineel vanaf 19 januari de nieuwe serie kunnen gaan volgen.

That '90s Show gaat over de dochter van Eric en Donna, twee van de hoofdrolspelers uit de originele serie die tussen 1998 en 2006 op tv was. De 15-jarige Leia gaat in de zomer op bezoek bij haar grootouders Red en Kitty Forman, opnieuw gespeeld door Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp. In hun woonplaats Point Place (Wisconsin) raakt ze bevriend met hun buurmeisje Gwen en haar vrienden.

Naast Smith en Rupp keren ook andere oorspronkelijke castleden als Topher Grace (Eric Forman), Laura Prepon (Donna Pinciotti), Wilmer Valderrama (Fez), Ashton Kutcher (Michael Kelso) en Mila Kunis (Jackie Burkhart) terug in een gastrol. Grote afwezige is Danny Masterson (Steven Hyde), hij staat momenteel terecht op verdenking van verkrachting.