The Opposites doen grond als vanouds trillen op Lowlands

The Opposites, oftewel Twan 'Big2' van Steenhoven en Willem 'Willy' de Bruin, hebben vrijdagavond als vanouds de grond doen trillen op Lowlands. Op verzoek van het duo ontstonden er weer gigantische moshpits in de bloedhete Alpha-tent. Iedereen die zin had "om helemaal naar de tering te gaan" deed mee.

De mannen moesten een jaar wachten op hun Lowlands-set. Eigenlijk zouden The Opposites vorig jaar al optreden, maar dat ging niet door omdat het festival voor het tweede jaar op rij werd afgeblazen vanwege de coronamaatregelen.

Het duo was vrijdag overduidelijk blij om weer terug te zijn. De twee sprongen net zo enthousiast mee op het podium en brachten hits als Dom, Lomp & Famous, Sukkel Voor De Liefde, Hey DJ en Me Nikes vol energie. Willem deed zelfs een stagedive. The Opposites hadden ook goede vrienden als Sef, Dio en Willie Wartaal uitgenodigd om mee te doen.

De laatste keer dat Twan en Willem samen op Lowlands optraden was voor een verrassingsoptreden in 2019, het jaar dat het duo na vijf jaar weer bij elkaar kwam.